Opplev Bergers kulturhistorie

 

Lokalhistorie og bilder fra Berger

Forbinder du Berger med produksjon av pledd og tekstiler? Det er absolutt en stor og viktig del av historien. Det har også skjedd mye annet spennende på Berger, lenge før Jebsen bestemte seg for å bygge fabrikk her - og også i nyere tider.

 

På denne nettsiden har vi samlet historier, bilder og film fra Berger og omegn, slik at det skal være lett tilgjengelig for alle. Du finner også både turkart, turopplevelser og oversikt over arrangementer i regi av Berger Historielag, her inne. Vi håper innholdet vil glede, fasinere og begeistre!

Vi ønsker å samle flere historier, også nyere historie, derfor håper vi at du vil bidra! Vi er takknemlige både for artikler (lengre historier) og korte minner. Send til: post@bergerhistorielag.no

IMG_1555.JPG

Ut på tur!

Ta deg en tur i Bergers vakre landskap, mens du oppdager steder og bygninger med historie! Vi har utarbeidet et turkart med QR-koder, der du kan finne og lese mer om de stedene du passerer på din vei.

 

Takk!

Vi vil rette en stor takk til våre bidragsytere, Jørg Jebsen og Erik Gabrielsen, som har gjort det mulig for Berger Historielag å realisere drømmen om egen nettside.